Quality & Food Safety Specialist

HelloFresh

Engineering | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. 


Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


HelloFresh is op zoek naar jou!


Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een Category Manager Quality Assurance. In deze functie ben jij de expert op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid voor een aantal productcategorieën. Je staat nauw in contact met onze leveranciers, het inkoopteam en het team van onze productie locatie in Bleiswijk om ervoor te zorgen dat alleen de beste ingrediënten in de box terecht komen.


Je houdt je onder andere bezig met:   • Het opzetten en onderhouden van een leveranciers beoordelingssysteem;

  • Het uitvoeren van audits bij leveranciers op locatie.

  • Het opstellen van specificaties en labels 

  • Data-analyses van de geleverde performance van leveranciers

  • Op de hoogte blijven van wet- en regelgeving


Ben jij de perfecte Category Manager Quality Assurance?


Je hebt hbo of wo opleiding afgerond en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een kwaliteits-functie binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je hebt ervaring met het uitvoeren van (leveranciers) audits en bent bekend met kwaliteitssystemen zoals FSSC22000, BRC en IFS. Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels, makkelijk in de omgang en ziet het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem in een constant veranderende omgeving als een uitdaging.


Wat hebben wij jou te bieden?  • Een kans om serieuze impact te hebben op het verder verbeteren van de kwaliteit en voedselveiligheid van de ingrediënten binnen HelloFresh.

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;

  • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

  • Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

  • Een marktconform salaris.


Vragen of Interesse?


Neem contact op met Ard-Jan of voeg hem even toe op LinkedIn. Solliciteren doe je via de ‘apply’ knop hieronder!


We recruiten graag voor onze eigen vacatures. Daarom stellen we proactieve benadering van derde partijen niet op prijs.