Data Analyst Menu's

HelloFresh

Engineering | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. 


Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


HelloFresh is op zoek naar jou


Voor ons Product Operations team op het hoofdkantoor in Amsterdam zijn we opzoek naar een Data Analyst Menu's. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de HelloFresh box en het ondersteunen van het team met analyses op basis van data. Je hebt een grote impact op het avondeten van onze klant. 


Je houdt je onder andere bezig met:   • Het samenstellen van het wekelijkse HelloFresh menu waar onze klanten uit kunnen kiezen;

  • Het analyseren van klant data, waarbij je dit goed om weet te zetten in concrete inzichten;

  • Projectmanagement waarbij je zorgt dat het product nog beter aansluit bij de wensen van onze klant.


Ben jij de perfecte Data Analyst menu’s?


Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, liefst binnen de FMCG industry met een focus op data en project management. Je kunt data goed, secuur en snel analyseren en weet dit te koppelen aan kwalitatieve begrippen die je kan omzetten naar concrete inzichten. Deze analyses doe je vooral in Microsoft Excel. Het werken in een team geeft je energie en je kan goed schakelen met meerdere interne stakeholders van verschillende teams. Je barst van de innovatieve ideeën en hebt de ambitie om dit om te zetten in concrete projecten aan de hand van eerder genoemde analyses. Passie is van jouw gezicht af te lezen en zien we dagelijks terug als je aan het werk bent. Daarnaast communiceer je vloeiend in het Engels en in het Nederlands. Tot slot heb je een universitaire afgeronde opleiding. 


Wat hebben wij jou te bieden?  • Een kans om serieuze impact te hebben op de manier waarop onze klanten hun avondeten samenstellen bij HelloFresh; 

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;

  • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

  • Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

  • Een marktconform salaris.


Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?


We beginnen met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan ben je nogmaals welkom op ons hoofdkantoor om kennis te maken met de COO. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan!


Vragen of interesse? 


Neem bij vragen gerust contact op met Ard-Jan. Interesse? Verstuur je sollicitatie via onderstaande knop 'apply' naar ons op. Incomplete sollicitaties worden niet in behandeling genomen.


Proactieve benadering door derde partijen wordt niet op prijs gesteld.