Data Analyst Recipes

HelloFresh

Engineering | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. 


Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


HelloFresh is op zoek naar jou


Voor ons Product Operations team op het hoofdkantoor in Amsterdam zijn we opzoek naar een Data Analyst Recipes. Jij bepaalt wekelijks voor al onze klanten wat ze gaan eten: je stelt het menu samen. Dit doe je op basis van allerlei data. Hiermee heb je grote impact op het avondeten van onze klanten. 


Je houdt je onder andere bezig met:   • Het samenstellen van het wekelijkse HelloFresh menu waar onze klanten uit kunnen kiezen;

  • Het analyseren van klant data, waarbij je dit goed om weet te zetten in concrete inzichten;

  • Projectmanagement waarbij je zorgt dat het product nog beter aansluit bij de wensen van onze klant.


Ben jij de perfecte Data Analyst Recipes?


Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je kunt data goed, secuur en snel analyseren en weet dit te koppelen aan kwalitatieve begrippen die je kan omzetten naar concrete inzichten. Deze analyses doe je vooral in Microsoft Excel. Het werken in een team geeft je energie en je kan goed schakelen met meerdere interne stakeholders van verschillende teams. Je barst van de innovatieve ideeën en hebt de ambitie om dit om te zetten in concrete projecten. Ten slotte heb je een passie voor eten en vind je het leuk om iedere dag aan het puzzelen te zijn op zoek naar de beste oplossing. 


Wat hebben wij jou te bieden?  • Een kans om serieuze impact te hebben op de manier waarop onze klanten hun avondeten samenstellen; 

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;

  • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

  • Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

  • Een marktconform salaris.


Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?


We beginnen met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan ben je nogmaals welkom op ons hoofdkantoor om kennis te maken met de COO. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan!