Junior Financial Accountant - Nederlandstalig

HelloFresh

Finance | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


HelloFresh is opzoek naar jou!


Voor ons jonge en gepassioneerde Finance-team op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we opzoek naar een Junior Financial Accountant. Je zult het team assisteren in meerdere financiële processen die er uiteindelijk voor zorgen dat HelloFresh zo goed als mogelijk kan blijven presteren en rapporteert direct aan de Team Lead Accounting. 


Je gaat onder andere aan de slag met:   • Het checken, matchen en autoriseren van invoices met inkoop orders;

 • Kosten en uitgaven koppelen aan het juiste GL account;

 • Nauw samenwerken met andere teams om missende informatie omtrent invoices te achterhalen;

 • Het verzenden en verifiëren van vendor statements; 

 • Het op tijd verwerken van vendor payment inquiries;

 • Rapporten opstellen om de controle op Accounts Payable transaction te verbeteren; 

 • Helpen bij het Month End Closing process en andere taken . 


Ben jij de perfecte Junior Financial Accountant? 


Na 0-2 jaar werkervaring ben jij opzoek naar dé nieuwe uitdaging! Je bent degene die alle deadlines haalt, no matter what en je weet je zelf keer op keer te motiveren om er voor te gaan. Proactiviteit en het nemen van initiatieven zitten in jouw aard en met jouw sterke communicatie skills weet je goede contacten te onderhouden, zowel intern als extern. Uiteraard weet je om te gaan met Microsoft Office en weet je raad met het verwerken van data. Je bent Nederlandstalig, maar daarnaast ben je ook gewoon goed in de Engelse taal. Het is top als je een bachelor of een master op zak hebt die gericht is op Finance en/of Accounting. 


Wat hebben we jou te bieden? • Een kans om serieuze impact te hebben op onze financiële processen in de Benelux en Frankrijk;

 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;

 • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

 • Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

 • Doorlopende korting op de HelloFresh box;

 • Een parttime baan voor 24 - 32 uur per week;

 • Een marktconform salaris.


Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit? 


We beginnen met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan ben je nogmaals welkom op ons hoofdkantoor om kennis te maken met de CEO. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan! 


Vragen of interesse om te solliciteren?


Neem contact op met Ard-Jan of voeg hem even toe op LinkedIn. Solliciteren doe je via de ‘apply’ knop hieronder. Zorg ervoor dat je een complete sollicitatie verstuurd in het Nederlands of in het Engels. 


We vervullen graag onze eigen vacatures en hebben daarbij geen proactieve hulp van agencies nodig.