Junior Copywriter

HelloFresh

Marketing | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop mensen koken te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. 


 Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Data is een belangrijke leidraad voor het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - waarbij onze klant in het hele proces centraal staat. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


 HelloFresh is op zoek naar jou


Voor ons contentteam op het hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een Nederlandstalige copywriter. Je ondersteunt het contentteam in het schrijven, publiceren en up-to-date houden van alle content die we versturen naar onze (potentiële) klanten. 


 Je houdt je onder andere bezig met:  • Het schrijven en publiceren van content op onze website en in de HelloFresh app;

  • De ontwikkeling van de communicatiestrategie rondom marketingcampagnes of lancering van een nieuw product;

  • Het foutloos schrijven van teksten die ‘on brand’ zijn en effectief onze klanten bereiken;

  • Meting van de effectiviteit van de content op basis van resultaten. 


Ben jij de perfecte copywriter?


Jij bent de woordentovenaar waar we naar op zoek zijn! Je hebt 0 tot 2 jaar relevante werkervaring waarbij copywriting centraal heeft gestaan en je weet de meest creatieve teksten te produceren in een hoog tempo. Natuurlijk ben je feilloos in spelling en grammatica en heb je daarvoor geen eindredactie nodig. Jouw passie voor eten en koken is ongekend en na een dag hard werken duik je thuis ook nog eens de keuken in om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om zelfstandig te werken en meerdere ballen in de lucht te houden als dit nodig is. Je hebt een relevante opleiding aan een hogeschool of universiteit afgerond of je hebt hetzelfde werk- en denk niveau. Tot slot spreek je vloeiend Nederlands en Engels. 


 Wat hebben wij jou te bieden?   • Een kans om een serieuze impact te hebben op de communicatie uitingen in een snelgroeiend foodbedrijf; 

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden;

  • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

  • Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

  • Een marktconform salaris.


 Hoe maak ik kans op deze baan?


We beginnen met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan nodigen we je uit voor het make van een Case en maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. Zijn we allebei nog steeds positief? Dan ben je nogmaals welkom op ons hoofdkantoor om kennis te maken met de CMO. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan! 


Vragen? 


Neem gerust contact op met Hedwig via email of voeg haar toe op LinkedIn. Interesse? Stuur je sollicitatie via onderstaand formulier naar ons op!


Acquisitie door derde partijen wordt niet op prijs gesteld.