Recipe Editor Internship

HelloFresh

Marketing | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken. Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


HelloFresh is op zoek naar jou!

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een stagiair voor ons Product Operations Culinary team die vanaf 6 januari 2020 kan starten. Dit team is wekelijks verantwoordelijk voor het samenstellen van de HelloFresh Box voor onze klanten in de Benelux en Frankrijk. Je bent tijdens deze stage de schakel tussen al jouw teamleden binnen dit dynamische team. Het team bestaat uit receptontwikkelaars, een dietiste, een menuplanner en recipe editors.


Je houdt je onder andere bezig met:  • Het redigeren van zowel tekst en beeld op onze receptkaarten;

  • Het online plaatsen en beheren van de recepten op onze website en app;

  • Het optimaliseren van de inhoud van onze receptenkaarten;

  • Het analyseren van de feedback die we wekelijks van onze klanten krijgen;

  • Het zien van kansen voor procesverbeteringen en het aandragen van jouw ideeën.


Ben jij de perfecte Product Operations Recipe Editing Intern?


Je volgt een relevante (talige) hbo/wo opleiding of je bent net afgestudeerd. Je hart gaat sneller kloppen van de nieuwste foodtrends en je volgt deze trends ook nauwgezet. Daarnaast vind je het leuk om met taal en beeld bezig te zijn: jij spot het meteen als er een d/t-foutje of verkeerde foto op een receptkaart staat. Je draait je hand niet om voor het schrijven van teksten en vindt het leuk om na te denken over hoe de receptkaart geoptimaliseerd kan worden. Dit alles doe je met de volgende skills; proactief, secuur, kritisch, ondernemend, zelfstandig en creatief. Ontbreekt het aan een van deze skills? Geen zorgen, dat leren we je zeker weten! Tot slot spreek je Nederlands op moedertaalniveau en kun je ook in het Engels goed overweg, zowel gesproken als in geschrift.


Wat hebben wij jou te bieden?  • Een kans om serieuze impact te hebben op het ontwikkelen van onze recepten en het doorvoeren van verbeteringen binnen onze processen bij een fast-paced bedrijf;

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;

  • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

  • Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

  • Een stagevergoeding van 500 euro per maand, op basis van 40 uur.