HelloFresh Bezorger (12-32 uur)

HelloFresh

Operations | Netherlands

De deur gaat open en een brede glimlach komt tevoorschijn. Jij overhandigt de box met verse ingrediënten en voor je het weet ben jij het middelpunt van de dag’. Daar doe je het allemaal voor, die lach en dankbaarheid van de klant. HelloFresh zorgt elke week opnieuw voor een gevulde box met gevarieerde recepten en verse ingrediënten. Hiermee inspireren we onze klanten in de keuken om een heerlijke, gezonde zelfgemaakte maaltijd op tafel te zetten. Als bezorger van de box zorg jij ervoor dat deze op tijd wordt afgeleverd en zet je net dat stapje extra om de klant de optimale beleving van HelloFresh te geven. Daarna ga je weer fluitend onderweg naar de volgende klant die op jou staat te wachten. 

Flexibiliteit

Ben jij beschikbaar tussen de 12 en 32 uur per week en wil je voor langere tijd met ons meerijden? Dan zijn we opzoek naar jou! Je bepaalt zelf je werkdagen en er zijn verschillende shifts waarin je kan werken. Doordeweeks start je tussen 14.00 en 16.00 uur en ben je weer terug om 22.30 uur. Op zaterdag begin je wat vroeger tussen 06.00 en 07.30 uur en ben je weer terug om 14.30 uur.  Op zondagmorgen is de start van je shift tussen 10.00 en 17.00 uur. Je bent dan weer om 21.00 uur terug. Deze tijden zijn exclusief het laden van de bus. 

Wie zoeken wij?  • Je bent per direct beschikbaar, het is een pré als je minimaal 6 maanden beschikbaar bent;

  • Je hebt langer dan een jaar rijbewijs B;

  • Je bent elke week beschikbaar op zondag of maandag;

  • Je bent flexibel en werkt graag hard;

  • Je bent makkelijk in de omgang met collega’s en klanten en je weet snel een lach te toveren op het gezicht van iedereen.Wat kan je verwachten? 


Als bezorger bij HelloFresh ben je onderdeel van een leuke en grote groep collega’s. Regelmatig drinken we gezellig met z’n allen een borrel na werk of een kopje koffie voor dat je shift begint. Eenmaal aan het werk heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de HelloFresh box op de beste manier te bezorgen. Je verdient een marktconform salaris en krijgt daarbij een reiskostenvergoeding. Daarnaast bouw je pensioen op. Kortom een leuke en uitdagende baan, waarbij we ervan uitgaan dat we voor langere tijd gaan samenwerken.


Solliciteren?


Je kunt solliciteren via onderstaande ‘apply’ button. Door te solliciteren geef je toestemming op het delen van jouw gegevens met de uitzendbureaus waarmee HelloFresh samenwerkt. Zij nemen contact met jou op.


Vragen?


Heb je vragen? Stel ze in je sollicitatiebrief!


Wij vullen graag zelf onze vacatures in en hebben daarbij geen hulp van derde partijen nodig.