Operational Buyer Procurement

HelloFresh

Operations | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken.


Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


HelloFresh is op zoek naar jou!


Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een Operational Buyer voor ons  Procurementteam. Als Operational Buyer ben je het aanspreekpunt van het team en zorg je voor de voorbereiding en afhandeling van de inkoop van onze producten. Je onderhoudt nauw contact met onze leveranciers en wekelijks voorzie je hen van terugkoppeling over de leveringen. Je draait volledig mee met het team en wordt betrokken bij het verbeteren en opschalen van de operationele processen én het optimaliseren van onze interne processen.


Je houdt je onder andere bezig met:



  • Het wekelijkse proces rondom het bestellen van de productn

  • Oplossen van issues die ontstaan omtrent de bestellingen;

  • Het ondersteunen van de Strategical Buyers in tenders en leveranciersbezoeken;

  • Verbeterprojecten om de klantwaarde op termijn te verbeteren.


Ben jij de perfecte Operational Buyer?


Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring, het liefst binnen FMCG- of retail industrie. Je hebt minimaal een bachelor diploma op zak, een master diploma mag ook. Je leert snel, denkt analytisch en past je snel en makkelijk aan. Als je verbeteringen ziet, deins je er niet voor terug om dit uit te spreken en aan te passen. Je bent pro-actief ingesteld en resultaat gericht. Voor analyses werk je op basis van data in Excel waar je je hand niet voor omdraait. Je spreekt goed Engels en Nederlands. 


Wat hebben wij jou te bieden?



  • Een kans om serieuze impact te hebben op de kwaliteit van de producten die wij aan onze klanten leveren;

  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jong en dynamisch bedrijf;

  • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

  • Een gezellige en sfeervolle werkomgeving met een lekkere lunch en sportactiviteiten als bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

  • Een marktconform salaris.


Vragen?


Neem contact op met Ard-Jan of stuur een berichtje via LinkedIn. Interesse? Solliciteer via de onderstaande 'apply' knop. 


Proactieve acquisitie door derde partijen wordt niet op prijs gesteld.