Partnerships Activation Internship

HelloFresh

Venture Development | Amsterdam, NL

Bij HelloFresh zijn we gek op lekker eten en met een box vol verse ingrediënten is het onze missie om de manier waarop Nederland kookt te veranderen. Samen maken we van elke maaltijd een moment om naar uit te kijken.


Met onze maaltijdboxen vol verse ingrediënten en makkelijk te volgen recepten zijn we een revolutie gestart in de voedingsindustrie. Van het ontwikkelen van de recepten tot de vlekkeloze bezorging van onze boxen - data is een belangrijke leidraad en daarbij staat onze klant centraal. Zo leren we elke dag iets nieuws. Ons jonge en flexibele team neemt snelle beslissingen en is daardoor niet te stoppen.


HelloFresh is op zoek naar jou


Voor ons Growth Marketing Team in Amsterdam zijn we op zoek naar een stagiair(e) Partnerships Activation die vanaf 6 januari 2020 kan starten. Je ondersteunt de Partnerships Manager met het opzetten van samenwerkingen met nieuwe en bestaande partners zoals Philips, fonQ, LINDA. en Basic Fit. De campagnes zijn gericht op het acquireren van nieuwe klanten.


Je houdt je onder andere bezig met:  • Het werken aan je onderhandelingsvaardigheden door in gesprek te gaan met partners;

  • Het inplannen van campagnes;  

  • Het ontwikkelen van marketingmateriaal in samenwerking met onze communicatie- en design specialisten;

  • Het analyseren van campagnes aan de hand van de grote hoeveelheid data die we tot onze beschikking hebben.


Ben jij de perfecte stagiair(e) Partnerships Activation?


Je volgt een bedrijfskundige of commerciële HBO/WO opleiding of hebt deze net afgerond. Je wilt meer leren over onderhandelen en dit in de praktijk toepassen. Je bent energiek, zelfstandig en werkt gestructureerd. Je signaleert commerciële kansen en bent resultaatgedreven. Tot slot is Nederlands je moedertaal en heb je een goede beheersing van Engels in woord en geschrift.


Wat hebben wij jou te bieden?  • Een kans om serieuze impact te hebben op de groei van HelloFresh:

  • De vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en de kans deze zelf te ontwikkelen en implementeren;

  • Lekkere lunches en sportactiviteiten zoals bootcamp en boksles, maandelijkse borrels en andere leuke teamactiviteiten;

  • Een tof kantoor in Amsterdam met een fantastisch team, check it out here!

  • Korting op de HelloFresh Box;

  • Een stagevergoeding van €500. 


Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit? 


We beginnen met het bekijken van jouw CV en motivatiebrief. Zien we overeenkomsten? Dan maken we kennis met elkaar via een video-call. Zien we een potentiële match? Dan nodigen we je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam om verder te praten. We plannen de afspraken graag snel achter elkaar, zo weet je binnen no-time of je bij ons aan de slag kan gaan!